Σπύρος Καμπαδάκης
Γενικός Διευθυντής
Γεννήθηκε και ζει στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στις Σέρρες. Διετέλεσε διοικητικό στέλεχος πωλήσεων & Δημοσίων σχέσεων σε διάφορες εταιρείες στον χώρο του εμπορίου και των Logistics. Η επαφή του με τον χώρο της Κοσμετολογίας και Ιατρικής Αισθητικής χρονολογείται από τις αρχές του 2007
Νίκος Μπουρούνης
Managing Director
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση επιχειρήσεων. Διετέλεσε διαχειριστής κεφαλαίων και διοικητικού στελέχους σε εμπορικές εταιρείες. Έχει δεκαπενταετή εμπειρία στον χώρο της Ιατρικής αισθητικής. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Γιάννης Τζανής
Τεχνικός Μηχανημάτων
Αποφοίτησε από το ΤΕ.Λ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ , Τμήμα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ Αποφοίτισε από το Τ.Ε.Ι.Θ , Τμήμα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε Εκπαιδεύτηκε ως Σμηνίας στην Π.Α με ειδικότητα Τεχνικός ΑVIONICS. Εκπαιδεύτηκε στο Πρόγραμμα ΄΄ΟΔΥΣΣΕΙΑ΄΄ του Υπουργείου Παιδείας, Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Καθηγητών στην Χρήση Η/Υ. Εργάστηκε ως Τεχνικός σε Laser Φυσικοθεραπείας-Χειρουργικά. Παράλληλα εργάστηκε ως ωρομίσθιος καθηγητής σε κρατικά & ιδιωτικά ΙΕΚ. Εργάστηκε ως Τεχνικός Ακτινολογικών μηχανημάτων Εργάστηκε σε εταιρεία κατασκευής Ιατρικών (Καρδιολογικών) μηχανημάτων Εργάστηκε ως Τεχνικός σε μηχανήματα Αισθητικής και Δερματολογίας
Κορίνα Πολυδωροπούλου
Aesthetic Advisor
«Η επαγγελματική της σταδιοδρομία στον χώρο της Αισθητικής και Κοσμετολογίας ξεκινά πριν από 15 χρόνια, οπότε και εργάστηκε επί σειρά ετών ως υπεύθυνη τμήματος πωλήσεων και marketing σε γνωστή εταιρεία διεθνούς εμβέλειας, που φιλοξενείται σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων καλλυντικών στη χώρα μας. Το 2009 αναλαμβάνει θέση brand manager και εκπαιδεύτριας, εκπροσωπώντας πλέον εταιρείες Ιατρικής Αισθητικής.»
Καραγγέλου Αρτεμισία
Aesthetic Advisor
Γεννήθηκε και ζει στην Θεσσαλονίκη οπου, ακόμα και σήμερα, συνεχίζει τις σπουδές της στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ε.Α.Π. Εργάζεται ως Υπεύθυνη πωλήσεων από το 2000, τα τελευταία 6 στον χώρο της Αισθητικής – Ιατρικής Αισθητικής. Από τον Σεπτέμβριο του 2018 έχει ενταχθεί στην ομάδα της KBS medical.
Βασιλεία Σαρρημανώλη
Aesthetics Business Consultant
Πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθήνας. Η επαγγελματική της σταδιοδρομία στο χώρο της αισθητικής ξεκίνησε το 2002. Επιπλέον υπήρξε επί σειρά ετών καθηγήτρια αισθητικής στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση. Τον Σεπτέμβριο του 2022 εντάχθηκε στην ομάδα της KBS Medical.