Η ομάδα

https://kbsmedical.gr/wp-content/uploads/2023/07/kabadakis_.jpg

GENERAL MANAGERΣπύρος Καμπαδάκης

Γεννήθηκε και ζει στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στις Σέρρες. Διετέλεσε διοικητικό στέλεχος πωλήσεων & Δημοσίων σχέσεων σε διάφορες εταιρείες στον χώρο του εμπορίου και των Logistics. Η επαφή του με τον χώρο της Κοσμετολογίας και Ιατρικής Αισθητικής χρονολογείται από τις αρχές του 2007

https://kbsmedical.gr/wp-content/uploads/2023/08/bourounis.jpg

MANAGING DIRECTORΝίκος Μπουρούνης

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση επιχειρήσεων. Διετέλεσε διαχειριστής κεφαλαίων και διοικητικού στελέχους σε εμπορικές εταιρείες. Έχει δεκαπενταετή εμπειρία στον χώρο της Ιατρικής αισθητικής. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

https://kbsmedical.gr/wp-content/uploads/2023/07/polidoropoulou_.jpg

AESTHETIC ADVISORΚορίνα Πολυδωροπούλου

Η επαγγελματική της σταδιοδρομία στον χώρο της Αισθητικής και Κοσμετολογίας ξεκινά πριν από 15 χρόνια, οπότε και εργάστηκε επί σειρά ετών ως υπεύθυνη τμήματος πωλήσεων και marketing σε γνωστή εταιρεία διεθνούς εμβέλειας, που φιλοξενείται σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων καλλυντικών στη χώρα μας. Το 2009 αναλαμβάνει θέση brandmanager και εκπαιδεύτριας, εκπροσωπώντας πλέον εταιρείες Ιατρικής Αισθητικής

https://kbsmedical.gr/wp-content/uploads/2023/07/karaggelou_.jpg

AESTHETIC ADVISORΑρτεμισία Καραγγέλου

Γεννήθηκε και ζει στην Θεσσαλονίκη οπου, ακόμα και σήμερα, συνεχίζει τις σπουδές της στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ε.Α.Π. Εργάζεται ως Υπεύθυνη πωλήσεων από το 2000, τα τελευταία 6 στον χώρο της Αισθητικής – Ιατρικής Αισθητικής. Από τον Σεπτέμβριο του 2018 έχει ενταχθεί στην ομάδα της KBS medical.
https://kbsmedical.gr/wp-content/uploads/2023/07/sarimanoli_.jpg

AESTHETICS BUSINESS CONSULTANTΒασιλεία Σαρρημανώλη

Πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Άσκηση & Ποιότητα Ζωής» του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Η επαγγελματική της σταδιοδρομία στο χώρο της αισθητικής ξεκίνησε το 2002. Επιπλέον, υπήρξε επί σειρά ετών καθηγήτρια αισθητικής στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση. Τον Σεπτέμβριο του 2022 εντάχθηκε στην ομάδα της KBSMedical.

https://kbsmedical.gr/wp-content/uploads/2023/07/gioubri_.jpg

CUSTOMER SERVICEΠόπη Γιουβρή

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Βοηθός Λογιστηρίου στο Ι.Ε.Κ. της Σιβιτανιδείου&φοίτησε στο Οικονομικό πανεπιστήμιο της Ρώμης ‘LaSapienza’. Από το 2005 εργάζεται στο τμήμα λογιστηρίου και στην εξυπηρέτηση πελατών σε εισαγωγικές επιχειρήσεις.

https://kbsmedical.gr/wp-content/uploads/2023/07/dimarelis_.jpg

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝΔημήτρης Δημαρέλλης

Γεννήθηκε και ζει στην Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε ηλεκτρονικός βιομηχανικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμών .

Εργάζεται ως τεχνικός μηχανημάτων από το 1998.